Inici  > Actualitat

11 i 12/12. Jornada: Disseny per a l'Aprenentatge: noves eines per a educadors

08/10/14 - Des del projecte europeu METIS i en co-organització amb Cibernàrium (Barcelona Activa/Ajuntament de Barcelona) s'organitza la jornada "Disseny per l'Aprenentatge: noves eines per a educadors" adreçada als educadors dels diversos nivells educatius (escola/institut, universitat, formació professional i d¿adults) que vulguin conèixer aquesta nova generació d'eines així com experiències d'ús.

mTalent - Jornada de formació tecnològica en el sector mobile a Cibernàrium

07/10/14 - Estàs a l'atur i busques feina? Ets emprenedor o autònom i vols millorar professionalment? Estudies i t'interessa conèixer un sector que genera ocupació? Descobreix les possibilitats del sector mobile el proper 13 de novembre al Cibernàrium.

Programa "Actualitza't" 2a edició. Forma't en els sectors on es genera ocupació. Inscripcions obertes!

03/09/14 - Barcelona Activa posa en marxa la 2a edició del programa Actualitza't. El programa s'adreça a totes les persones que volen actualitzar-se professionalment per reorientar la seva carrera cap a sectors amb més possibilitats d'ocupació o per millorar els coneixements que ja tenen en un sector determinat

24/07-El Cibernàrium estarà tancat al públic durant el mes d'agost

24/07/14 - El Cibernàrium estarà tancat al públic de l'1 al 31 d'agost. Les inscripcions per les activitats de la primera setmana de setembre es podran fer normalment per Internet la última setmana d'agost.

Robòtica i fabricació 3D per als joves al Casal d'Estiu Fab Kids

12/06/14 - L'Ateneu de Fabricació de Les Corts, el Fab Lab Barcelona i Ludic 3 organitzen el Casal d'Estiu Fab Kids, del dimecres 2 al dimarts 8 de juliol. Fab Kids són uns tallers educatius on els joves de 12 a 17 anys podreu aprendre a fabricar petits robots, construir skates, fer experiments interactius o imprimir en 3D, entre d'altres activitats creatives, envoltats dels millors "Fabbers" i "Makers" de tot el món.

Barcelona en moBiment: cursos sobre mobilitat dirigits a persones aturades

27/05/14 - Coneixes les oportunitats professionals i de negoci que obre el Sector Mobile? Tu també tens l'oportunitat d'introduir-te i formar-te: posa't en moBiment.

RECULL DE PREMSA

Veure totes