Inici  > Actualitat

Busques feina? Vine a l'Smart City Expo

06/11/15 - Barcelona Activa en col·laboració amb l'SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS, organitza el dia 17 de novembre (de 15 a 18h) un esdeveniment de reclutament i networking, on podràs conèixer a empreses que cerquen professionals com tu. Hem organitzat aquest espai per a què tinguis l'oportunitat de presentar-te a elles directament.

PREZIosa: Taller de Prezi amb motiu del Día internacional contra el càncer de pit amb col·laboració amb GENTIC

06/10/15 - Aprofitant que el 19 de octubre és el Día Internacional contra el càncer de pit s¿impartirà, amb la col¿laboració de Cibernàrium, una activitat formativa anomenada PREZIosa, centrada en la millora de la competència en la utilització del servei d'edició de presentacions col¿laboratives en línia Prezi.

Eliminada la restricció d'inscripció a 3 activitats cada 30 dies

08/09/15 - Des d'aquest mes de setembre la restricció d'inscriure's a un màxim de 3 activitats de Cibernàrium cada 30 dies ha estat retirada.

El Cibernàrium estarà tancat al públic durant el mes d'agost

27/07/15 - El Cibernàrium estarà tancat al públic de l'1 al 31 d'agost. Les inscripcions per les activitats de la primera setmana de setembre es podran fer normalment per Internet la última setmana d'agost.

EstiuTIC: aquest juliol vine a formar-te als cursos d'estiu de Cibernàrium

26/05/15 - Com cada any torna l'Estiu TIC, la programació especial de cursos d'estiu de Cibernàrium. Aquest juliol hem preparat 12 cursos diferents de 16 hores cadascun per posar-te al dia en les aplicacions professionals de la tecnologia.

RECULL DE PREMSA

Veure totes