Inici  > Actualitat

El Cibernàrium estarà tancat al públic durant el mes d'agost

12/07/16 - El Cibernàrium estarà tancat al públic de l'1 al 28 d'agost. Les inscripcions per les activitats de setembre es podran fer normalment per Internet la última setmana d'agost.

EstiuTIC: aquest juliol vine a formar-te als cursos d'estiu de Cibernàrium

26/05/16 - Com cada any torna l'Estiu TIC, la programació especial de cursos d'estiu de Cibernàrium. Aquest juliol hem preparat 14 cursos diferents de 16 hores cadascun per posar-te al dia en les aplicacions professionals de la tecnologia.

ExactMatch Barcelona: Curs de certificació en Google Adwords (del 5 al 27/06)

09/05/16 - Exact Match és un curs de 36 hores dirigit a qualsevol persona que vulgui adquirir una base sòlida sobre l'adquisició i gestió de trànsit de pagament en cercadors, dominar el maneig de Google Adwords i obtenir el certificat oficial a Google Adwords (Google Partners).

Programa Obert al futur 2016 (4ª edició): formació per a comerciants

18/04/16 - Obert al Futur, una iniciativa de la Regidoria d'Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme i de la Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i les associacions de comerciants, consta de càpsules i tallers formatius gratuïts de 3 hores de durada que responen a les necessitats actuals dels comerços.

RECULL DE PREMSA

Veure totes