Inici  > Actualitat

El Cibernàrium estarà tancat al públic durant el mes d'agost

27/07/15 - El Cibernàrium estarà tancat al públic de l'1 al 31 d'agost. Les inscripcions per les activitats de la primera setmana de setembre es podran fer normalment per Internet la última setmana d'agost.

EstiuTIC: aquest juliol vine a formar-te als cursos d'estiu de Cibernàrium

26/05/15 - Com cada any torna l'Estiu TIC, la programació especial de cursos d'estiu de Cibernàrium. Aquest juliol hem preparat 12 cursos diferents de 16 hores cadascun per posar-te al dia en les aplicacions professionals de la tecnologia.

Ets jove i vols formar-te i trobar feina en el sector TIC? Fit4jobs és el que busques!

22/05/15 - Tens entre 20 i 30 anys i estàs a l'atur? Disposes d'un títol de grau superior o universitari? T'atrau el món de la tecnologia? Fit4jobs t'ofereix l'oportunitat de formar-te i entrar a treballar en una empresa líder del sector. Vine a la jornada informativa que tindrà lloc el 25 de maig.

ExactMatch Barcelona: Curs de certificació en Google Adwords (del 5 al 27/06)

14/05/15 - Exact Match és un curs de 36 hores dirigit a qualsevol persona que vulgui adquirir una base sòlida sobre l'adquisició i gestió de trànsit de pagament en cercadors, dominar el maneig de Google Adwords i obtenir el certificat oficial a Google Adwords (Google Partners).

El divendres 8/05 no serà possible donar-se d'alta al web de Cibernàrium

07/05/15 - Per tasques de manteniment i millores en els sistemes informàtics de Barcelona Activa durant tot el divendres 8 de maig no serà possible donar-se d'alta com a nou usuari registrat en el web de Cibernàrium.

Els usuaris amb fast pass hauran de reservar la seva plaça per correu electrònic

01/04/15 - Els usuaris que facin servir el seu fast pass hauran de demanar la inscripció a l'activitat que el interessi enviant un correu electrònic a cibernarium@barcelonactiva.cat

RECULL DE PREMSA

Veure totes