Inici  > Actualitat

Programa "Actualitza't" 2a edició. Forma't en els sectors on es genera ocupació. Inscripcions obertes!

03/09/14 - Barcelona Activa posa en marxa la 2a edició del programa Actualitza't. El programa s'adreça a totes les persones que volen actualitzar-se professionalment per reorientar la seva carrera cap a sectors amb més possibilitats d'ocupació o per millorar els coneixements que ja tenen en un sector determinat

24/07-El Cibernàrium estarà tancat al públic durant el mes d'agost

24/07/14 - El Cibernàrium estarà tancat al públic de l'1 al 31 d'agost. Les inscripcions per les activitats de la primera setmana de setembre es podran fer normalment per Internet la última setmana d'agost.

Robòtica i fabricació 3D per als joves al Casal d'Estiu Fab Kids

12/06/14 - L'Ateneu de Fabricació de Les Corts, el Fab Lab Barcelona i Ludic 3 organitzen el Casal d'Estiu Fab Kids, del dimecres 2 al dimarts 8 de juliol. Fab Kids són uns tallers educatius on els joves de 12 a 17 anys podreu aprendre a fabricar petits robots, construir skates, fer experiments interactius o imprimir en 3D, entre d'altres activitats creatives, envoltats dels millors "Fabbers" i "Makers" de tot el món.

Barcelona en moBiment: cursos sobre mobilitat dirigits a persones aturades

27/05/14 - Coneixes les oportunitats professionals i de negoci que obre el Sector Mobile? Tu també tens l'oportunitat d'introduir-te i formar-te: posa't en moBiment.

Barcelona en moBiment: SITUA'T en el Sector Mobile

21/05/14 - Barcelona, escollida Capital Mundial del Mòbil fins l'any 2018, té la missió estratègica de potenciar, divulgar i impulsar el Sector Mobile i liderar-lo internacionalment. En aquestes sessions podràs apropar-te i conèixer el Sector Mobile i identificar les oportunitats professionals que s'hi generen.

EstiuTIC: aquest juliol vine a formar-te als cursos d'estiu de Cibernàrium

19/05/14 - Com cada any torna l'Estiu TIC, la programació especial de cursos d'estiu de Cibernàrium. Aquest juliol hem preparat 12 cursos diferents de 16 hores cadascun per posar-te al dia en les aplicacions professionals de la tecnologia.

RECULL DE PREMSA

Veure totes