Inici  > Actualitat

El CibernÓrium estarÓ tancat al p˙blic durant el mes d'agost

12/07/16 - El CibernÓrium estarÓ tancat al p˙blic de l'1 al 28 d'agost. Les inscripcions per les activitats de setembre es podran fer normalment per Internet la ˙ltima setmana d'agost.

EstiuTIC: aquest juliol vine a formar-te als cursos d'estiu de CibernÓrium

26/05/16 - Com cada any torna l'Estiu TIC, la programaciˇ especial de cursos d'estiu de CibernÓrium. Aquest juliol hem preparat 14 cursos diferents de 16 hores cadascun per posar-te al dia en les aplicacions professionals de la tecnologia.

ExactMatch Barcelona: Curs de certificaciˇ en Google Adwords (del 5 al 27/06)

09/05/16 - Exact Match Ús un curs de 36 hores dirigit a qualsevol persona que vulgui adquirir una base s˛lida sobre l'adquisiciˇ i gestiˇ de trÓnsit de pagament en cercadors, dominar el maneig de Google Adwords i obtenir el certificat oficial a Google Adwords (Google Partners).

Programa Obert al futur 2016 (4¬ ediciˇ): formaciˇ per a comerciants

18/04/16 - Obert al Futur, una iniciativa de la Regidoria d'Ocupaciˇ, Empresa, Comerš i Turisme i de la Direcciˇ de Comerš de l'Ajuntament de Barcelona, a travÚs de Barcelona Activa i amb la colĚlaboraciˇ dels districtes i les associacions de comerciants, consta de cÓpsules i tallers formatius gratu´ts de 3 hores de durada que responen a les necessitats actuals dels comeršos.

RECULL DE PREMSA

Veure totes