Inici  > Actualitat

Programa Obert al futur 2016 (4ª edició): formació per a comerciants

18/04/16 - Obert al Futur, una iniciativa de la Regidoria d'Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme i de la Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i les associacions de comerciants, consta de càpsules i tallers formatius gratuïts de 3 hores de durada que responen a les necessitats actuals dels comerços.

El Cibernàrium estarà tancat al públic del 24/12 al 3/01. Activitat formativa a partir del 11/01.

14/12/15 - El Cibernàrium estarà tancat al públic amb motiu de les festes de Nadal del 24 de desembre a l'3 de gener.

Busques feina? Vine a l'Smart City Expo

06/11/15 - Barcelona Activa en col·laboració amb l'SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS, organitza el dia 17 de novembre (de 15 a 18h) un esdeveniment de reclutament i networking, on podràs conèixer a empreses que cerquen professionals com tu. Hem organitzat aquest espai per a què tinguis l'oportunitat de presentar-te a elles directament.

PREZIosa: Taller de Prezi amb motiu del Día internacional contra el càncer de pit amb col·laboració amb GENTIC

06/10/15 - Aprofitant que el 19 de octubre és el Día Internacional contra el càncer de pit s¿impartirà, amb la col¿laboració de Cibernàrium, una activitat formativa anomenada PREZIosa, centrada en la millora de la competència en la utilització del servei d'edició de presentacions col¿laboratives en línia Prezi.

Eliminada la restricció d'inscripció a 3 activitats cada 30 dies

08/09/15 - Des d'aquest mes de setembre la restricció d'inscriure's a un màxim de 3 activitats de Cibernàrium cada 30 dies ha estat retirada.

RECULL DE PREMSA

Veure totes