Inici  > Actualitat

EstiuTIC: aquest juliol vine a formar-te als cursos d'estiu de Cibernàrium

26/05/16 - Com cada any torna l'Estiu TIC, la programació especial de cursos d'estiu de Cibernàrium. Aquest juliol hem preparat 14 cursos diferents de 16 hores cadascun per posar-te al dia en les aplicacions professionals de la tecnologia.

ExactMatch Barcelona: Curs de certificació en Google Adwords (del 5 al 27/06)

09/05/16 - Exact Match és un curs de 36 hores dirigit a qualsevol persona que vulgui adquirir una base sòlida sobre l'adquisició i gestió de trànsit de pagament en cercadors, dominar el maneig de Google Adwords i obtenir el certificat oficial a Google Adwords (Google Partners).

Programa Obert al futur 2016 (4ª edició): formació per a comerciants

18/04/16 - Obert al Futur, una iniciativa de la Regidoria d'Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme i de la Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i les associacions de comerciants, consta de càpsules i tallers formatius gratuïts de 3 hores de durada que responen a les necessitats actuals dels comerços.

El Cibernàrium estarà tancat al públic del 24/12 al 3/01. Activitat formativa a partir del 11/01.

14/12/15 - El Cibernàrium estarà tancat al públic amb motiu de les festes de Nadal del 24 de desembre a l'3 de gener.

Busques feina? Vine a l'Smart City Expo

06/11/15 - Barcelona Activa en col·laboració amb l'SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS, organitza el dia 17 de novembre (de 15 a 18h) un esdeveniment de reclutament i networking, on podràs conèixer a empreses que cerquen professionals com tu. Hem organitzat aquest espai per a què tinguis l'oportunitat de presentar-te a elles directament.

RECULL DE PREMSA

Veure totes