Inici  > Actualitat

El Cibernàrium estarà tancat al públic del 24/12 al 6/01. Activitat formativa a partir del 7/01.

17/12/14 - El Cibernàrium estarà tancat al públic amb motiu de les festes de Nadal del 24 de desembre a l'1 de gener.

Serious Games: descobreix una forma nova i divertida d'aprendre i practicar amb les eines tecnològiques

24/11/14 - Els serious games són tallers innovadors, educatius i lúdics on practicar les teves habilitats amb les eines tecnològiques i Internet. Una nova manera d'aprendre a través de jocs de rol, reptes i treball en equip. Un serious games és una activitat formativa en forma de joc. Hi ha una història o argument, al voltant de la qual els participants assoleixen diferents papers.

2 i 3/12. Up Mobile! Activitats i serveis orientar la teva carrera professional en el sector del mòbil

17/11/14 - Si estàs pensant en orientar la teva carrera professional cap el sector del mòbil o vols promocionar-te dins el sector, vine a l'UpMobile! Et presentem el Programa d'activitats i serveis. Tria i inscriu-te a les accions del teu interès.

11 i 12/12. Jornada: Disseny per a l'Aprenentatge: noves eines per a educadors

08/10/14 - Des del projecte europeu METIS i en co-organització amb Cibernàrium (Barcelona Activa/Ajuntament de Barcelona) s'organitza la jornada "Disseny per l'Aprenentatge: noves eines per a educadors" adreçada als educadors dels diversos nivells educatius (escola/institut, universitat, formació professional i d¿adults) que vulguin conèixer aquesta nova generació d'eines així com experiències d'ús.

mTalent - Jornada de formació tecnològica en el sector mobile a Cibernàrium

07/10/14 - Estàs a l'atur i busques feina? Ets emprenedor o autònom i vols millorar professionalment? Estudies i t'interessa conèixer un sector que genera ocupació? Descobreix les possibilitats del sector mobile el proper 13 de novembre al Cibernàrium.

Programa "Actualitza't" 2a edició. Forma't en els sectors on es genera ocupació. Inscripcions obertes!

03/09/14 - Barcelona Activa posa en marxa la 2a edició del programa Actualitza't. El programa s'adreça a totes les persones que volen actualitzar-se professionalment per reorientar la seva carrera cap a sectors amb més possibilitats d'ocupació o per millorar els coneixements que ja tenen en un sector determinat

RECULL DE PREMSA

Veure totes