29/05. Webdate Barcelona: presentació de la 2a fase del pla Conecta tu Negocio

09/05/2012

El proper dimarts 29 de maig a Cibernàrium-MediaTIC tindrà lloc Webdate Barcelona, la presentació oficial a la ciutat de la segona fase del Pla Conecta tu Negocio, impulsat per Google amb la col·laboració de Barcelona Activa i altres institucions.

Si ets una pime o autònom, Conecta tu Negocio t'ofereix les eines i el suport necessari per treure el màxim partit a la teva activitat professional a través de la creació de la teva primera botiga o sistema de reserves online, de forma gratuïta i durant un any.

L'acte del dia 29, totalment gratuït, inclou formació sobre la configuració de la teva botiga en línia i eines de màrqueting online impartida per experts de Conecta tu Negocio.

Programa

10:30-10:50 h - Presentació de la segona fase de Conecta tu Negocio a càrrec de la Directora Executiva de serveis a les Empreses i Ocupació de Barcelona Activa, Susana Tintoré i la Directora de Màrqueting de Google per Espanya i Portugal, Laurence Fontinoy.
11:00-12.45 h - Seminari: Configuració pas a pas de la teva botiga on line amb la plataforma de Conecta tu Negocio 13:00-14:30 h - Seminari: Eines de màrqueting online per a la teva empresa

L'objectiu de Conecta tu Negocio és fomentar la presència online de les pimes i impulsar el seu creixement, proporcionant eines i assistència als autònoms i empreses més petites perquè puguin impulsar la seva primera experiència de comerç electrònic.

El pla ofereix a les empreses un paquet gratuït durant un any que inclou un domini. es, allotjament web i la plataforma de creació de botiga o sistema de reserves online, desenvolupada per Arsys. A més, durant aquest període es proporciona assistència telefònica i per correu electrònic, així com seminaris presencials i sessions d'assessoria personalitzada ("Ventanillas") per ajudar les empreses en el procés de creació del seu lloc web.

La inscripció està oberta. Vine el dia 29 de maig al Webdate Barcelona i dóna el primer pas per portar el teu negoci a Internet.

Més informació i inscripcions

« Tornar