6/06. ProCatTIC 2012: jornada de desvirtualització i networking de professionals del sector TIC català

17/05/2012

El proper dimecres 6 de juny, a partir de les 18:00 hores, tindrà lloc a l'edifici MediaTIC ProCatTIC 2012, l'esdeveniment de desvirtualització del grup Professionals Catalans de les TIC, creat a LinkedIn fa 4 anys.

El grup ha superat recentment els 6.500 membres, i, amb el suport de l'Associació de Tècnics d'Informàtica (ATI), s'ha posat en marxa aquesta trobada que es basarà en dos eixos principals: l'empleabilitat i el networking.

La jornada comptarà amb diverses ponències, dins d'un programa que s'està acabant de tancar. La clausura de l'esdeveniment anirà a càrrec del Sr. Carles Flamerich, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, es durà a terme una activitat de networking efectiu per potenciar els objectius del grup de LinkedIn i d'aquesta pròpia trobada presencial:

· Posar en contacte als professionals TIC de Catalunya, propiciant oportunitats laborals i sinergies entre empreses.
· Donar visibilitat i prestigiar el sector i la professió davant la societat.
· Fomentar el debat sobre el present i el futur de les TIC.

Inscriu-te gratuïtament a través de la pàgina web: http://www.procattic.cat.

Pots seguir totes les novetats de l'esdeveniment tant a la web com a Twitter (@ProCatTIC), on ja s¿està utilitzant el hashtag de la trobada: #procattic12.

 
En les properes setmanes t'informarem de noves col·laboracions i del programa definitiu; comptarem amb ponents de gran prestigi que ajudaran a fer d'aquesta trobada una experiència enriquidora per tots.

Segueix, doncs, informat a través de la web i del Twitter de ProCatTIC 2012 i no dubtis en formar part d'aquesta gran comunitat a LinkedIN: http://linkd.in/procattic.

T'esperem el proper 6 de juny, a l'edifici MediaTIC.

« Tornar