6/06. ProCatTIC 2012: jornada de desvirtualitzaciķ i networking de professionals del sector TIC catalā

17/05/2012

El proper dimecres 6 de juny, a partir de les 18:00 hores, tindrā lloc a l'edifici MediaTIC ProCatTIC 2012, l'esdeveniment de desvirtualitzaciķ del grup Professionals Catalans de les TIC, creat a LinkedIn fa 4 anys.

El grup ha superat recentment els 6.500 membres, i, amb el suport de l'Associaciķ de Tčcnics d'Informātica (ATI), s'ha posat en marxa aquesta trobada que es basarā en dos eixos principals: l'empleabilitat i el networking.

La jornada comptarā amb diverses pončncies, dins d'un programa que s'estā acabant de tancar. La clausura de l'esdeveniment anirā a cārrec del Sr. Carles Flamerich, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informaciķ de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, es durā a terme una activitat de networking efectiu per potenciar els objectius del grup de LinkedIn i d'aquesta prōpia trobada presencial:

ˇ Posar en contacte als professionals TIC de Catalunya, propiciant oportunitats laborals i sinergies entre empreses.
ˇ Donar visibilitat i prestigiar el sector i la professiķ davant la societat.
ˇ Fomentar el debat sobre el present i el futur de les TIC.

Inscriu-te gratuītament a través de la pāgina web: http://www.procattic.cat.

Pots seguir totes les novetats de l'esdeveniment tant a la web com a Twitter (@ProCatTIC), on ja sŋestā utilitzant el hashtag de la trobada: #procattic12.

 
En les properes setmanes t'informarem de noves colˇlaboracions i del programa definitiu; comptarem amb ponents de gran prestigi que ajudaran a fer d'aquesta trobada una experičncia enriquidora per tots.

Segueix, doncs, informat a través de la web i del Twitter de ProCatTIC 2012 i no dubtis en formar part d'aquesta gran comunitat a LinkedIN: http://linkd.in/procattic.

T'esperem el proper 6 de juny, a l'edifici MediaTIC.

Ģ Tornar