Vine a l'Estiu TIC: els Cursos d'Estiu del Cibernàrium

29/05/2012

Aquest juliol hem preparat 14 cursos diferents de 16 hores cadascun per posar-te al dia en les aplicacions professionals de la tecnologia.

Activitats sobre eines, programes i temes que no estan en la programació regular de Cibernàrium, amb ún nivell més alt d'especialització i més durada.

DISSENY

D1 - Aprèn a Crear Apps per a Iphone sense saber programar
En aquest curs veurem com crear fàcilment una App completament funcional utilitzant programes de generació de codi automàtic com Adobe Muse. Posteriorment, aquesta App pot ser distribuïda a través de les AppStores més habituals. Del 2 al 5/07 de 10 a 14h.

D2 - Com crear un web corporatiu amb àrea privada amb WordPress
WordPress s'ha convertit en el gestor de continguts de programari lliure més popular del mercat. Un dels productes web que més demanda té és la creació de webs corporatius amb una àrea privada. Si la intranet o àrea privada és de mida petita o mitjana es pot realitzar amb WordPress ja que l'aplicació ofereix molts avantatges. Del 2 al 5/07 de 10 a 14h.

D3 - Drupal com a eina de e-commerce i personalització de temes en Drupal 7
Una aproximació professional a la utilització de Drupal com a infraestructura per a la creació de botigues electròniques i t'introduirà en els mètodes que s'utilitzen per a personalitzar l'aparença de Drupal de forma ràpida amb molt poc esforç de programació. Del 9 al 12/07 de 10 a 14h.

ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING I GESTIÓ

E1 - Estratègia de màrqueting de continguts: com fer servir els continguts del teu web per vendre més
Hi ha molts tipus de continguts, massa com perquè no en puguis fer servir cap dintre del teu pla de màrqueting. També hi ha molts canals per distribuir-los, però no per això has de fer-los servir tots. Dissenyant una estratègia de continguts escolliràs les eines més adients per publicar només els continguts que la teva audiència necessita i, així, donar a conèixer el teu producte, servei o la teva marca en general. Del 2 al 5/07 de 16 a 20h.

E2 - Màrqueting amb pocs recursos: com promocionar la teva empresa amb Internet a baix cost
Tens un petit negoci? Molta il·lusió però pocs recursos? Amb l'ajut de les eines web 2.0 pots fer una campanya de màrqueting eficaç. Per promocionar l'empresa i arribar als teus públics objectius a través de la Xarxa no cal una gran inversió econòmica: només temps i una mica d'esforç. Del 9 al 12/07 de 16 a 20h.

E3 - Gestiona la teva empresa amb OpenERP
OpenERP és un ERP d'alta qualitat en programari lliure. Es tracta d'un paquet modular que pot instal·lar-se en servidors propis o utilitzar-se en mode cloud i que proporciona a petites i mitjanes empreses una eina ERP de molt baix cost d'implantació. En aquest curs veurem com podem utilitzar OpenERP per gestionar una petita empresa de forma integrada i en gran part automatitzada. Del 16 al 19/07 de 16 a 20h.

MULTIMÈDIA

M1 - Edició de vídeo digital amb Adobe Premiere
Adobe Premiere és una de les eines d'edició de vídeo digital no lineal més utilitzada en l'entorn professional. Facilita la tasca del muntatge i permet de forma fàcil i intuïtiva, millorar el ritme i comprensió del vídeo i, per tant, l'atenció de l'espectador. Del 2 al 5/07 de 16 a 20h.

M2 - Creació de gràfics i efectes visuals amb Adobe After Effects
Aportar més atractiu i dinamisme a qualsevol pantalla corporativa, informativa, educativa i/o d'entreteniment és avui en dia el principal repte del professional de l'audiovisual. Adobe After Effects és una eina de composició i edició audiovisual que permet la generació de gràfics en moviment mitjançant la superposició d'imatges. Del 9 al 12/07 de 16 a 20h. 

M3 - Introducció a la creació en 3D amb Studio Max
3D MAX és el programari més estès i versàtil en l'àmbit de la creació virtual d'espais, imatges i objectes tridimensionals. S'utilitza en molts camps de la imatge i la simulació tridimensionals: moda, fotografia, arquitectura, enginyeria, audiovisual, escenografia, industria del joc i oci, publicitat, televisió, interactius... Del 16 al 19/07 de 10 a 14h.

M4 - REVIT, l'estàndard de referència en tecnología BIM
REVIT Architecture és el programari que la companyia Autodesk ha desenvolupat per treballar amb tecnologia BIM (Building Information Modeling o Models d'Informació per a Edificis). El coneixement d'aquesta nova tecnologia i les seves possibilitats és un avantatge competitiu a l'hora de cercar feina, ja que actualment s'està començant a implantar i no hi ha gaires professionals que la dominin. Del 23 al 26/07 de 10 a 14h.

PROGRAMACIÓ

P1 - Programació de webs interactives amb HTML5
Aquest curs mostra com interactuar amb el canvas d'HTML5 (realitzant un senzill PaintBrush, utilitzant formularis que modifiquen el canvas, etc.) i programar animacions que s'executaran automàticament d'acord a certs paràmetres. Del 9 al 12/07 de 10 a 14h.

P2 - Com crear serveis al núvol: de SOA (Service-Oriented Architecture) a PaaS (Platform as a Service) amb WSO2
En aquest curs veurem com pensar en "serveis", com fer SOA Governance, API Management i com crear la nostra Plataforma (PAAS) usant un conjunt de productes free / open source que formen part de la suite WSO2 més completa en temes de SOA existent en el mercat. Del 16 al 19/07 de 16 a 20h.

P3 - Gestió i administració de sistemes Linux
En aquest curs aprendrem a gestionar i administrar un sistema Linux, entenent els seus components essencials i com funcionen plegats. Del 23 al 26/07 de 10 a 14h.

P4 - Fonaments de programació amb Python
En aquest curs aprendrem les característiques principals de programació en Python, quines són les seves possibilitats, com instal·lar i configurar l'entorn de desenvolupament i on trobar els recursos necessaris poder convertir-nos en experts. Del 23 al 26/07 de 16 a 20h.

Totes les activitats es fan de de dilluns a dijous en horari de matí o de tarda i tenen un cost de 65€

Informa't de les dates de cada curs i inscriu-te

« Tornar