Master Class. Planificació de campanyes amb Google Adwords, optimització de clics i conversions

05/06/2012

Ja et pots inscriure a la Master Class sobre Planificació de campanyes amb Google Adwords, optimització de clics i conversions que es farà el dia 20 de juny.

Aquesta sessió s'ocupa de les qüestions pràctiques que tenen a veure tant amb la planificació de les campanyes com de la seva optimització, per tal que AdWords es converteixi en un instrument potent de contactes i vendes.

El programa comprèn tants els aspectes més estratègics com la seva aplicació en casos concrets i en la pràctica, per això es treballarà amb exemples pràctics i accedint a la eina de gestió de campanyes per a fer informes i anàlisi de rendiment ¿en viu¿.

Sessió dirigida per Magali Benítez Calvell, sòcia directora de comptes de l'agència de màrqueting onlinePoliedric.com, que ofereix serveis especialitzats en el màrqueting per a webs, posicionament als cercadors SEO i SEM i campanyes de publicitat. Google AdWords Qualified Professional des de 2006. Autora de Cibermaneras (Gestión 2000, 2008) i coautora de Visibilidad (Gestión 2000, 2009).

>> Més informació i inscripcions

« Tornar