27/06.-El CibernÓrium guanya el premi europeu e-Inclusion

28/06/2012

El CibernÓrium ha guanyat el premi europeue-Inclusionen la categoria"Be Part of IT-Digital Inclusion Champions Award",que reconeix les institucions amb projectes concrets que treballen per a la inclusiˇ digital.

El programa d'activitats d'iniciaciˇ a Internet i alfabetitzaciˇ digital que Barcelona Activa ofereix al Parc Tecnol˛gic Barcelona Nord, aixÝ com el del Centre de Capacitaciˇ Tecnol˛gica per a empreses i professional de l'edifici MediaTIC, han estat reconeguts per davant d'altres 11 finalistes. Els guardons es van lliurar en el marc de la conferŔncia anual de la Digital Agenda Assembly a BrusselĚles.

Des de fa mÚs de 10 anys, Barcelona Activa, a travÚs del CibernÓrium, impulsa accions orientades a millorar el perfil professional i la competitivitat empresarial, fomentant els coneixement i l'˙s d'Internet i fent front a la fractura digital.

L'objectiu dels premis e-Inclusion, organitzats per la Comissiˇ Europea, Ús fomentar la conscienciaciˇ i reconŔixer l'excelĚlŔncia i les bones prÓctiques de persones i institucions en l'˙s de les TIC per lluitar contra l'exclusiˇ social i digital.

ź Tornar