27/06.-El Cibernàrium guanya el premi europeu e-Inclusion

28/06/2012

El Cibernàrium ha guanyat el premi europeue-Inclusionen la categoria"Be Part of IT-Digital Inclusion Champions Award",que reconeix les institucions amb projectes concrets que treballen per a la inclusió digital.

El programa d'activitats d'iniciació a Internet i alfabetització digital que Barcelona Activa ofereix al Parc Tecnològic Barcelona Nord, així com el del Centre de Capacitació Tecnològica per a empreses i professional de l'edifici MediaTIC, han estat reconeguts per davant d'altres 11 finalistes. Els guardons es van lliurar en el marc de la conferència anual de la Digital Agenda Assembly a Brussel·les.

Des de fa més de 10 anys, Barcelona Activa, a través del Cibernàrium, impulsa accions orientades a millorar el perfil professional i la competitivitat empresarial, fomentant els coneixement i l'ús d'Internet i fent front a la fractura digital.

L'objectiu dels premis e-Inclusion, organitzats per la Comissió Europea, és fomentar la conscienciació i reconèixer l'excel·lència i les bones pràctiques de persones i institucions en l'ús de les TIC per lluitar contra l'exclusió social i digital.

« Tornar