Pla de Xoc contra l'atur de llarga durada

05/09/2016

Si vius a Barcelona i fa més de dos anys que cerques feina, Barcelona Activa posa en marxa un programa de formació i inserció per a persones que porten temps a l'atur. Independentment de la teva edat, formació i experiència, et proposem un pla de treball que et facilitarà l'entrada al món laboral.

Què t'oferim?

- Formació especialitzada per a professionalitzar-te. Posem a la teva disposició un ampli catàleg de cursos que contribuiran a millorar el teu perfil professional.

- Formació en competències transversals. Saps quines són les més sol.licitades en el teu perfil professional?

- Suport d'un coach especialitzat en orientació professional.

Com ho farem?

- Realitzarem una primera entrevista en la que analitzarem conjuntament quin és el teu perfil professional i com s'ajusta a la realitat del mercat de treball.

- Et proposarem un pla de formació d'un mínim de 200 hores a la mesura de les teves necessitats per a facilitar-te la reincorporació al mercat de treball. T'oferirem diverses opcions formatives, algunes pensades per a millorar els teus coneixements professionals i altres relacionades amb habilitats que et puguin demanar (idiomes, competències clau, etc.).

- T'oferim el suport d'un coach que anirà seguint la teva progressió i amb qui podràs compartir dubtes i inquietuds.

- Podràs optar a les ofertes de treball que ens arriben a Barcelona Activa. Igualment contactarem amb empreses i buscarem ofertes que s'ajustin al teu perfil per què puguis optar-hi.

Per a més informació sobre el Pla de Xoc, inscriu-te a una de les SESSIONS INFORMATIVES que organitzem setmanalment.
O bé apropa't al Centre per al desenvolupament professional Porta22 o a la teva oficina del SOC, on t'explicaran com inscriure-t'hi.

« Tornar