El nou web de Cibernàrium s'estrena aquest febrer

06/02/2017

Barcelona Activa estrena el nou web del Cibernàrium amb un disseny innovador, més funcionalitats i, com a novetat, una mediateca on es penjaran fins a 101 cursos de formació online que s'aniran publicant, de manera gradual, entre els mesos de febrer i juny d'aquest any.

Les funcionalitats de registre i inscripció a les activitats segueixen operant igual que fins ara, així com les normes d'ús.

Durant el 2016, més de 10.600 persones han pogut ampliar els seus coneixements i les seves competències a través del programa de formació del Cibernàrium, el centre de capacitació tecnològica de Barcelona Activa per a professionals que es troben en procés de cerca de feina o que estan en actiu i volen millorar el seu perfil, així com per a persones emprenedores i empreses de la ciutat.

La nova oferta online consisteix en cursos d'autoformació tipus MOOC (Massive Open Online Course) que combina contingut de vídeo explicatiu i documentació complementària per a l'aprenentatge.

A partir d'ara, a través del web, també es faran recomanacions automàticament d'activitats als/les usuaris/es en funciódels seus interessos i nivell formatiu amb l'objectiu d¿oferir una orientació més personalitzada.

D'aquesta manera, s'aconsegueix fer més accessible la formació tecnològica, minimitzar encara més les barreres d'entrada i permetre que més usuaris puguin beneficiar-se d'una oferta completament gratuïta, innovadora i de qualitat.

Amb aquest pas, el Cibernàrium es consolida com un espai de referència en formació a la ciutat i s'evidencia l'aposta municipal d'oferir noves eines per millorar la capacitació tecnològica.

« Tornar