Inici  > Espais

Cibernàrium - Edifici MediaTIC

A la primera planta de l'edifici MediaTIC, al districte 22@ de Barcelona, es troba el Centre Cibernàrium de Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses.

L'edifici MediaTIC és una construcció emblemàtica, amb una arquitectura pionera i que ha esdevingut un dels símbols del clúster TIC al districte de la innovació 22@ de Barcelona.

El particular cub de 38 metres d'alçada té un revestiment de les façanes diferent en funció de la seva orientació i l'incidència solar per obtenir una màxima eficiència ambiental i un estalvi energètic considerable. Alberga un ecosistema de 14.000 metres quadrats on conviuen entorns d'innovació i recerca, formació tecnològica i activitat empresarial.

A la primera planta, Cibernàrium va inaugurar l'any 2011 el Centre Cibernàrium de Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses, on es realitzen les activitats de formació avançada en Internet i tecnologies, organitzades segons àrees temàtiques i sectors professionals. Des d'activitats per crear una botiga on line fins a d'altres sobre optimització de les TIC en la consulta mèdica.

També hi tenen lloc activitats extra puntuals, com classes magistrals a l'auditori, o jornades i esdeveniments relacionats amb tecnologies de la informació i la comunicació o amb els reptes econòmics i de desenvolupament de la ciutat.

Tota la planta té connexió wifi pública i gratuïta.

Aules modulables per a una programació flexible

El Centre Cibernàrium de Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses és un espai de 1.400 metres quadrats, amb 9 aules equipades per a la formació tecnològica, amb 20 ordinadors per aula i pissarres digitals.

Són espais modulables que poden transformar-se en més o menys aules d'acord a les necessitats formatives.

Per sol·licitar el lloguer d'aules, cal omplir aquest formulari

Auditori Cibernàrium

El Centre compta també amb un auditori per a 180 persones, equipat amb les últimes tecnologies d'àudio i vídeo. Es tracta també d'un espai flexible que s'adapta a diversos formats d'esdeveniments: amb pati de butaques o sense, taula de ponents o espai de conversa, etc.

Cibernàrium organitza a l'auditori jornades de divulgació tecnològica, així com activitats extra independents de la programació regular. També lloga l'espai per a esdeveniments organitzats per altres entitats. Per sol·licitar més informació o lloguer de l'espai, cal omplir aquest formulari

Característiques tècniques de l'auditori Cibernàrium
- Capacitat: 200
- Àudio: 5 micròfons de sobretaula i 2 de mà sense fils
- Vídeo: Per al public 2 projeccions amb imatges iguals o diferents
- Pantalles TFT de 15'' per als ponents
- Pantalles TFT a cabina tècnica i Cabina intèrprets.
- 3 càmeres de vídeo en la sala amb possibilitat de gravació en DVD
- Traducció simultània Preinstal·lació 1 idioma
- Connexió a Internet WIFI
- Accessibilitat: Sí

On som

Cibernàrium Edifici MediaTIC
Roc Boronat, 117
08018 Barcelona (Districte 22@)

Metro: Glòries (L1) i Llacuna (L4)

Autobusos: 71, 90, 92, 192

Estacions Bicing: a la cruïlla del c/Sancho d'Àvila amb el c/Roc Boronat i a la cruïlla del c/Almogàvers amb el c/Pere IV