Inici  > Espais

Espais CibernÓrium

Les activitats CibernÓrium es desenvolupen en diferents espais de la ciutat de Barcelona. La seu Ús a l'Edifici MediaTIC, del districte 22@.

CibernÓrium - Edifici MediaTIC

A la primera planta de l'edifici MediaTIC, al districte 22@ de Barcelona, es troba el Centre CibernÓrium de Capacitaciˇ Tecnol˛gica per a Professionals i Empreses, on es realitzen les activitats de formaciˇ avanšada en Internet i tecnologies, organitzades segons Órees temÓtiques i sectors professionals. Des d'activitats per crear una botiga on line fins a d'altres sobre optimitzaciˇ de els TIC en la consulta mŔdica.

TambÚ hi tenen lloc activitats extra puntuals, com classes magistrals a l'auditori, o jornades i esdeveniments relacionats amb tecnologies de la informaciˇ i la comunicaciˇ o amb els reptes econ˛mics i de desenvolupament de la ciutat.

MÚs informaciˇ sobre el CibernÓrium del MediaTIC >

Antenes CibernÓrium

Les Antenes CibernÓrium sˇn espais de formaciˇ CibernÓrium a les segŘents biblioteques de la xarxa de Biblioteques de Barcelona:

En elles hi trobarÓs una completa oferta d'activitats d'iniciaciˇ a l'˙s d'Internet i de les TIC. Consulta totes les activitats, els continguts de cada una, les dates i en quines Antenes CibernÓrium s'imparteixen en la pÓgina Formaciˇ d'Iniciaciˇ.

MÚs informaciˇ sobre les Antenes CibernÓrium >